Cercei discreti verzi, argint925,...
Cercei discreti verzi, argint925,...
Cercei discreti verzi, argint925,...
Cercei discreti verzi, argint925,...

Cercei discreti verzi, argint925, Lobularia si Sanziene

140,00 lei
cu TVA

Cercei cu tortita, argint 925, culoare verde, din flori naturale presate, sigilate de rasina transparenta. Inchiderea ii face comod de purtat si foarte greu de pierdut. 

Compozitia florala e data de petale de Lobularia sau floare de miere si boboci si flori de Sanziene. Impachetam orice bijuterie comandata impreuna cu denumirea in limba latina a plantelor continute.

Dimensiunea bobitei 8mm. Lungimea cercelului cu tortita 17mm

Detalii ale produsului

Metal montura

Argint 925. Argintul in forma pura e mult prea moale pentru a putea fi folosit. Argintul 925 sau Argint Sterling, e un amestec obţinut din 92,5% argint şi 7,5% cupru. 925 semnifică 925‰ sau 92,5% argint pur!

Culoare

Verde

Sigilarea florilor

Rasina epoxidica. Sigileaza natura delicata a florilor, conservand culoarea si forma acestora. Fiind produse lucrate manual, cu siguranta veti putea observa unele bule de aer mici, sau franturi de flori. Ele confirma autenticitatea produsului.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist

FlorAtitud colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.