Cercei argint, 8mm, tip surub verzi,...
Cercei argint, 8mm, tip surub verzi,...

Cercei argint, 8mm, tip surub verzi, Lobularia si Sanziene

140,00 lei
cu TVA

Cercei tip surub cu inchidere in spate cu dop, argint 925, culoare verde, din flori naturale presate sigilate cu grija si atentie in rasina transparenta. 

Compozitia e data de petalele florii de miere si boboci si flori de Sanziene. Impreuna cu orice bijuterie veti primi si denumirea in limba latina a plantelor continute. 

Dimensiune montura 8mm. 

Detalii ale produsului

Metal montura

Argint 925. Argintul in forma pura e mult prea moale pentru a putea fi folosit. Argintul 925 sau Argint Sterling, e un amestec obţinut din 92,5% argint şi 7,5% cupru. 925 semnifică 925‰ sau 92,5% argint pur!

Culoare

Verde

Sigilarea florilor

Rasina epoxidica. Sigileaza natura delicata a florilor, conservand culoarea si forma acestora. Fiind produse lucrate manual, cu siguranta veti putea observa unele bule de aer mici, sau franturi de flori. Ele confirma autenticitatea produsului.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist

FlorAtitud colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.