Expedieri și returnări

Expedieri și returnări

5. Politica de Plata & Livrare

Plata produselor comandate de pe site-ul www.FlorAtitud se poate realiza prin urmatoarele modalitati:
      Plata ramburs – la primirea coletului
      Transfer bancar – plata in avans

 

Produsele vor fi trimise prin urmatoarele metode de transport, dupa cum doriti:
      Curier rapid
      Ridicare Personala

 

Costul transportului unui colet pe teritoriu tarii este:

 

Prin Curier -15 lei

Prin curierat rapid  - livrarea se va face in 24 – 48 de ore. Acest pret si aceasta modalitate este valabila doar pentru localitatile acoperite de firma de curierat. Pentru locatiile considerate de firma de curierat in afara pretului practicat, vom percepe si noi pretul practicat de firma de curierat, anuntand inainte clientul. 

Prin Curier pe teritoriul UE, in afara tarii - 95 lei. Termenul de livrare este 5-20 zile. 

Nu ne asumam raspunderea pentru perioadele aglomerate din an in care firmele de curierat sau Posta Romana au intarzieri, dar vom face tot ce putem ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in intervalul dorit.

Ridicarea personala se face de la sediul firmei, in urma unei intelegeri in prealabil..

Adresa : Tirgu Mures, I.L.Caragiale, nr 15,

 

Pentru comenzi cu valoari mari (peste 500lei)  ne rezervam dreptul de a percepe plata unui avans.

 

Politica de Returnare

In situatia in care produsul pe care l-ati comandat nu este pe placul dumneavoastra sau nu sunteti multumit de calitatea acestuia, aveti posibilitatea de a va razgandi si de a-l returna, in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii produselor conform OUG 34/2014.

Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului, adica a dumneavoastra. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, in ambalajul in care l-a primit astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, FlorAtitud.ro va fi exonerat de orice responsabilitate.

Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in termeni de 2 saptamani de la primirea solicitarii pe email la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0741212186. Suma restituita va fi valoarea produselor din colet, nu si transportul acestora.

Product added to wishlist

FlorAtitud colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.