Termenii si conditiile ce apar in aceasta sectiune a site-ului se aplica tuturor utilizatorilor si intra in vigoare in momentul in care acestia acceseaza site-ul www.FlorAtitud.ro. Accesarea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.  Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului dumneavoastra. In acelasi timp, produsele fiind lucrate manual, orice imperfectiune sau asimetrie e o dovada a originalitatii, nu un defect.

Continutul site-ului flori-presate.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor, a imaginilor, a descrierilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, floratitud.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Pentru comenzi cu valoari mari  ne rezervam dreptul de a percepe plata unui avans.

Termenul de procesare a comenzii e de 3 zile lucratoare din momentul plasarii ei pentru produsele aflate pe stoc si de 2 saptamani pentru produsele facute la comanda. Ne vom stradui, totusi sa expediem coletele cat mai repede. Pentru orice urgente, nu ezitati sa ne contactati la 0741212186 sau pe [email protected].

 

Politica de Returnare

In situatia in care produsul pe care l-ati comandat nu este pe placul dumneavoastra sau nu sunteti multumit de calitatea acestuia, aveti posibilitatea de a va razgandi si de a-l returna, in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii produselor conform OUG 34/2014.

Conform aceleiasi OUG 34/2014 mentionata in paragraful anterior, cheltuielile de transport al produsului returnat revin in sarcina consumatorului, adica a dumneavoastra. Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, in ambalajul in care l-a primit astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. In caz contrar, flori-presate.ro va fi exonerat de orice responsabilitate.

Restituirea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in termeni de 2 saptamani de la primirea solicitarii pe email la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0741212186. Suma restituita va fi valoarea produselor din colet, nu si transportul acestora.

 

Tot continutul site-ului FlorAtitud.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea FlorAtitud.ro și/sau a asociatilor, partenerilor și/sau furnizorilor săi și este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe FlorAtitud.ro nu pot fi folosite în legatură cu produse sau servicii care nu aparțin FlorAtitud.ro, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze FlorAtitud.ro.

 

Securitatea Datelor Personale si a Informatiilor
Datele personale introduse de catre Client vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., nefiind in nici un caz furnizate / vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

FlorAtitud.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul

Politica de Plata & Livrare

Plata produselor comandate de pe site-ul FlorAtitud.ro se poate realiza prin urmatoarele modalitati:
      Plata ramburs – la primirea coletului
      Transfer bancar – plata in avans

       Plata in magazin

 

Produsele vor fi trimise prin urmatoarele metode de transport, dupa cum doriti:
      Curier
      Ridicare Personala

 

Costul transportului unui colet este:

Prin Curier , pe teritoriul tarii - 15lei

Prin curierat rapid  - livrarea se va face in 24 – 48 de ore. Aceasta modalitate este valabila doar pentru localitatile acoperite de firma de curierat .

Prin Curier , pe teritoriul Uniunii Europene, in afara tarii - 95lei, cu termen de livrare 5-20 zile. 

Nu ne asumam raspunderea pentru perioadele aglomerate din an in care firmele de curierat sau Posta Romana au intarzieri, dar vom face tot ce putem ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in intervalul dorit.

Ridicarea personala se face de la sediul firmei, in urma unei intelegeri comune anterioare.

Adresa : Tirgu Mures, I.L.Caragiale, nr 15,

 

Pentru comenzi cu valoari mari (peste 500lei)  ne rezervam dreptul de a percepe plata unui avans.

Product added to wishlist

FlorAtitud colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.