Semn de carte

Semn de carte mesterit manual din plante si flori naturale presate
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: Hartie antichizata manual, Nemtisor, Viorele de padure, Daucus carota.  Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre. 
Semn de carte

Semn de carte, Trandafir

20,00 lei
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: Carton anichizat manual, Petale si flori de Trandafir, Spireea.  Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre.
Semn de carte

Semn de carte cu Ghiocei

10
20,00 lei
Semn de carte cu ghiocei. Florile naturale, presate sunt apoi aranjate pe cartonul negru, apoi plastifiate pentru protectie.  Dimensiune aproximativa 14x5,5. Ne plac florile, asa ca lucram doar cu plante crescute de noi, sau culese din mediul natural apoi presate si uscate in atelierul FlorAtitud.  Pretul se refera la un semn de carte. 
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: Caton negru, Flori de  Daucus Carota(Morcov salbatic). Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre. 
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: Carton negru, Petale de Nemtisor, Petale de Margarete.  Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre. 
Hartie cartonata neagra in dimensiunile 15x15,5cm, potrivita pentru semne de carte.  Pachetul contine 10 coli de hartie.  Neagrul cartonului scoate in evidenta veselia si culoarea florilor presate.  Partea de blog a magazinului contine articole si despre lucrul cu florile presate. Primul articol aici: Articol
20,00 lei
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: carton negru, Margarete, Hortensii, petale de Nemtisor, Daucus carota.  Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre.
Semn de carte din flori naturale presate. Plantele naturale sunt aplicate pe cartonul antichizat manual, apoi plastifiate pentru protectie. Compozitia florala - petale de Trandafir, Hortensie, Sanziene, Spirea. Dimensiune 14x5,5cm  Cultivam, culegem si presam cu drag flori pe care le folosim in colaje florale sau bijuterii. 
Hartie antichizata manual, bucata cu bucata pentru un aspect vintage, invechit. Setul contine 10 bucati de hartie de 15x5,5cm, o dimensiune potrivita ca semn de carte.  Culoarea blanda naturala se potriveste foarte bine cromatic, cu florile presate. De asemenea, se poate scrie pe ea.  Partea de blog a magazinului contine si articole cu sfaturi pentru...
20,00 lei
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: carton antichizat manual, Trandafir, Spireea, petale de Nemtisor.  Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre. 
Semn de carte

Semn de carte cu Ghiocei

10
20,00 lei
Semn de carte cu ghiocei. Florile naturale uscate sunt aranjate pe hartia antichizata manual, apoi plastifiate pentru protectie.  Dimensiune aproximativa este 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie culese din mediul lor natural.  Pretul se refera la un semn de carte. 
Semn de carte din flori naturale presate. Compozitie: flori de Nu ma uita, Sanziene, Hortensii aplicate pe carton antichizat manual, apoi plastifiat pentru protectie. Dimensiune aproximativa 14x5,5cm Pretul se refera la un semn de carte.  Toate florile din atelierul FlorAtitud sunt fie cultivate de noi, fie culese din mediul natural. 
Semn de carte

Semn de carte Casuta

40,00 lei
Semn de carte, Casuta cu flori. Florile naturale uscate sunt aranjate pe hartia antichizata manual, apoi plastifiate pentru protectie. Casutele sunt compuse din petale sau frunze naturale uscate. Dimensiune aproximativa este 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie culese din mediul lor natural.  Pretul se refera la un semn de carte.  
Pachet promo - 5 semne de... Pachet promo - 5 semne de... 2
  • La reducere!
  • -20%
Set format din 5 semne de carte cu flori naturale presate.  Florile din compozitie: 1. Trandafir, Spirea, Hortensie, 2. Lavada, 3. Hortensie petale de Trandafir, Daucus carota, 4. Garoafa, Trandafir, Gypsophila, 5. Daucus carota Dimensiune fara snur 14x5,5 (Pentru setul de semne de carte neperforat si fara snurul din imagine, lasati un mesaj atasat la...
Semn de carte

Semn de carte, Lavanda

20,00 lei
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: carton antichizat manual, Lavanda Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre.
Semn de carte din hartie cartonata antichizata cu flori naturale presate. Dimensiune semn de carte 14x5,5 cm  Cultivam, culegem si presam cu entuziasm flori naturale pe care apoi le folosim in colajele FlorAtitud. Pretul se refera la un semn de carte. 
Semn de carte, Margarete si... Semn de carte, Margarete si... 2
Stoc epuizat
20,00 lei
Semn de carte din flori naturale uscate. Plantele uscate sunt aplicate pe carton apoi sigilate in folie pentru protectie si durabilitate.  Florile din semnul de carte: Margarete, Petale si frunze de Trandafir, Daucus Carota(Morcov salbatic), petale de Nemtisor, Spirea si Panselute.  Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de...
Semn de carte petale vesele Semn de carte petale vesele 2
Stoc epuizat
20,00 lei
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: Carton antichizat manual, Spireea, petale de Rudbeckia triloba, Cununita, Floarea miresei, petale Craita. Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre. 
Semn de carte, Panselute Semn de carte, Panselute 2
Stoc epuizat
Semn de carte

Semn de carte, Panselute

20,00 lei
Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: carton antichizat manual, Panselute, Lobularia, petale de Trandafir Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre. 
Set 5 semne de carte Set 5 semne de carte 2
  • -20%
Stoc epuizat
Semn de carte

Set 5 semne de carte

80,00 lei 100,00 lei
Set 5 Semn de carte din flori naturale uscate.  Compozitie: carton negru sau carton altichizat manual. Florile din compozitie: Transafir si petale de Trandafir, Hortensie, Daucus carota, Floarea miresei.  Dimensiune aproximativa 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie luate din mediul lor natural, apoi uscate in atelierele noastre.
Set 5 semne de carte Set 5 semne de carte 2
  • -20,00 lei
Stoc epuizat
Semn de carte

Set 5 semne de carte

26
80,00 lei 100,00 lei
Set format din 5 semne de carte din flori naturale presate.  Dimensiunea unui semn de carte 14,5x5cm.  Compozitie - flori de nemtisor, margarete,trandafir, spirea hortensie, rudbeckia. 
Semn de carte Hortensie Semn de carte Hortensie 2
Stoc epuizat
Semn de carte

Semn de carte Hortensie

20,00 lei
Semn de carte cu hortensie si petale de trandafir. Florile naturale uscate sunt aranjate pe hartia antichizata manual, apoi plastifiate pentru protectie.  Dimensiune aproximativa este 14x5,5cm.  Toate florile sunt fie cultivate de noi, fie culese din mediul lor natural.  Pretul se refera la un semn de carte. 

O floare, un semn intre pagini.

Semnele de carte sunt un cadou perfect pentru orice cititor!

Cine citestie stie ca nu poti avea niciodata prea multe semne de carte, asa ca, pe langa produsele individuale pregatim mereu pachete de mai multe bucati la preturi promotionale. Pentru sora mai mica, fratele mai mare, pentru o colega, o prietena buna, o ruda, o matusa, si de ce nu, sa ramana cateva si acasa, in biblioteca personala. 

Asociem mereu florile presate cu cartile, pentru ca acolo e cel mai bun loc de odihna al lor. Intins pe iarba intre flori, te joci cu o floare, o frunza, si o lasi ca semn intre pagini pentru lumea care se inchide odata cu coperta. 

Product added to wishlist

FlorAtitud colectează și procesează datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația internă și comunitară în vigoare. Pentru a îmbunătății continuu experiența dumneavoastră pe site-ul nostru utilizăm cookie-uri.